JAMSU TECHNIEK GEZICHT IN WATER VOOR PERFECTE MAKE-UP?! | Vera Camilla

Thanks! Share it with your friends!

Close

Ik probeer de Jamsu techniek en ga koppie onder… Blijft mijn foundation hierdoor de hele dag zitten? ♡ Abonneer:

De Jamsu techniek komt uit Korea. Jamsu betekent ‘diving’, duiken dus. Door foundation te bedekken met babypoeder (talkpoeder) en daarna in een bak met water te houden, moet het de hele dag blijven zitten… Werkt het? Ik probeerde het uit!

Mijn blog:

Snapchat: veracamilla1

Welkom op mijn kanaal! Mijn naam is Vera Camilla en ik maak video’s over beauty, met soms ook wat fashion en lifestyle en dat alles met een persoonlijk tintje. Ik ben dol op make-up, het maken van looks, reviewen van producten én dat alles vastleggen. Enjoy!

Did you like this? Share it:

Comments

Write a comment

*